İl Sağlık Müdürlüğü İl Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
05 Kasım 2022

Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık tesislerimizde sunulan sağlık hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğinin değerlendirildiği, mevcut durumun analizinin yapıldığı, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm sağlık yöneticilerimizle sorun ve hedeflerimizin görüşüldüğü il değerlendirme toplantısı, Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN teşrifleriyle Battalgazi Devlet Hastanesi konferans salonunda yapıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan BERK'İN ve Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN'İN açılış konuşmasıyla başlanıldı. Daha sonra İl Sağlık Müdürümüz, Sayın Valimize yeni hizmete açılan Battalgazi Devlet Hastanemizi gezdirerek, tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerinin sunumları ile devam edildi.

• İl Değerlendirme Toplantısı (7).jpg
  • İl Değerlendirme Toplantısı (6).jpg