Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
09 Ağustos 2022

Hastanemiz tarafından  05.09.2022- 04.10.2022 tarihleri arasında  ''Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'' düzenlenecek olup, başvurular 01.08.2022- 12.08.2022  tarihleri arasında  gerçekleştirilecektir.
           Söz konusu programa; Ameliyathanede en az 2 (iki) yıl çalışan Hemşire, Ebe (hemşirelik yetkisi almış) ve Sağlık Memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyenler, yazımız ekinde bulunan ''Başvuru formunu'' eksiksiz doldurup, aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve kimlik  fotokopisi ile birlikte Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler. Program sorumlusu, iletişim bilgileri ve  başvuru formu ekte sunulmuştur. Sertifikalı eğitim programı başvuruları 01.08.2022 tarihi itibariyle EKİP uygulaması üzerinden alınacaktır. Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı.xlsx
EKİP Portal başvuru resimli anlatım .pdf