2019 Malatya İl Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
14 Eylül 2019

Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı koordinasyonunda ilimiz sağlık tesislerinin insan kaynakları planlaması, fiziki yeterlilik, teknik donanım, iletişim etkinliği ve sağlık çalışanları verimliliğinin ele alındığı " 2019 Malatya İl Değerlendirme Toplantısı" Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanı Uzm. Dr. Cihan DÖĞER, Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Pınar KOÇATAKAN, Finansal Analiz ve Faturalandırma Daire Başkanı Dr. Aziz KÜÇÜK, Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanı Uzm. Ecz. İREM MÜHÜRCÜ,İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.Recep BENTLİ,müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizin yönetim kadrosu, idareciler ve ilgili çalışanların katılımıyla gerçekleştirildi.

• verimliliktop (1).jpg
  • verimliliktop (2).jpg