İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan BERK Hekimhan Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu
20 Eylül 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan BERK, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Hekimhan İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Hekimhan Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan BERK, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında Hekimhan İlçe Devlet Hastanesi Başhekim vekili Uzm. Dr. Cezmi KARACA’ dan bilgi aldı. Sağlık çalışanlarıyla sohbet eden il müdürümüz, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek kolaylıklar diledi. Tedavi gören hastalar ve yakınlarını da unutmayan BERK, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hekimhan Toplum Sağlığı Merkezini ve İlçe Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu da ziyaret eden İl Müdürümüz burada görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan BERK’e Hekimhan ilçe ziyaretinde; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Halime AKYÜZ ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan GÖKÇE eşlik etti.

• hekimhan ziyaret (4).jpg
  • hekimhan ziyaret (3).jpg